top of page

Over kracht gesproken…. Wij zijn Kim (links op de foto) en Daphne - inderdaad een tweeling, voor diegenen die zich afvragen hoe het kan dat we zoveel op elkaar lijken. Door onze krachten te bundelen gaan we 200% voor iets waar we allebei enorm gelukkig van worden, namelijk vormgeving en design.

 

200% vormgeving staat voor samen bedenken en samen uitvoeren. Logisch dat je voor alles even goed bij ons allebei terecht kunt. Onze lijnen zijn ultrakort en we schakelen supersnel. Het leukste wat we samen delen is onze trots. Trots op onze creativiteit, op onze opdrachten, op elkaar!

 

Het grappige aan de introductie van 200% vormgeving is dat we eigenlijk al jarenlang samenwerken. Eerst in de reclame (niet bij hetzelfde bureau, wel ooit op dezelfde locatie), vervolgens in hetzelfde communicatieteam bij Royal Flora Holland, en daarna in onze eigen bedrijven Kiddels en Kipmetdas.

 

Inmiddels zijn we jaren verder en flink wat ervaringen rijker. Allebei moeder van twee zonen (Daphne) en twee dochters (Kim). Midden in het leven en met een enthousiaste, frisse kijk op het ondernemerschap.

 

Precies daardoor ben je bij onze jonge onderneming aan het juiste adres: samen met jou maken we communicatiemiddelen die floreren als het spreekwoordelijke visitekaartje van je bedrijf. Ook trots op jouw bedrijf? Wij geven het een krachtige uitstraling! 

 

 

bottom of page